Prima pagina

Suna Acum +37360225000

Irent.md este compania care operează pe piața serviciilor de transport din 2010. De-a lungul anilor, compania sa impus ca un partener de încredere și testată în timp. Principalele criterii în munca noastră au fost și  sunt siguranta, calitatea serviciilor și anonimatul.

Cel mai bun mod de a obține cele mai multe din călătoria dvs. spre Republica Moldova - este de a închiria o mașină de la Irent.md. Compania noastra ofera numai cele mai bune servicii la prețuri accesibile. Cu o  mașină închiriată în Republica Moldova, aveți posibilitatea de a merge oriunde doreste inima Dvs, selectarea traseilor oraselor si punctelor de stationare.

 

Vă puteți bucura pe deplin de o vacanță sau călătorie de afaceri în Republica Moldova, daca ati inchiriat automobilul de la Irent.md Compania noastra ofera o modalitate simplă și de încredere, pentru a rezerva o masina on-line în Republica Moldova. Pe site-ul nostru vă ajuta  să găsiti rapid doar informatiile de care aveti nevoie. Va garantam servicii impecabile la preturi accesibile.

 

Compania i-a parte regulat la deservirea  delegațiilor și conferințelor străine, oficialilor de rang înalt din țările străine care vin în Republica Moldova cu vizite oficiale și neoficiale.

Un loc important în cadrul companiei este furnizarea de servicii catre oameni de afaceri și celebrități din întreaga lume.

Facebook

Curs Valutar